Energielabel

Inzicht in het huidige energielabel van uw bedrijfspand.

Energieadvies

Advies in mogelijkheden, kosten én besparingen.

Binnenklimaat

Een verbetering van het comfort voor uw werknemers.

Een energieadvies van uw kantoor of bedrijfspand nodig?

Van der Hout geeft u graag inzicht in het huidige Energielabel van uw bedrijfsgebouw en geeft u advies in de mogelijkheden, kosten én besparingen die een verbetering van uw energielabel met zich meebrengt. Ook verrijkt u met deze verbeteringen vaak het comfort van uw pand: met een gelijktijdige aanpassing van het binnenklimaat, verhoogt u niet alleen uw energielabel, maar ook het comfort én de productiviteit van uw medewerkers. U kunt hierbij, naast de reguliere duurzame energiemaatregelen, ook denken aan ventilatie en screens.

 

Vanaf 1 januari 2023 dient elk kantoor minimaal Energielabel C te hebben. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan kunt u het gebouw niet meer als kantoor gebruiken. Dit betekent dat u voor 1 januari 2023 het gebouw aangepast dient te hebben naar minimaal Energielabel C-niveau. En dus is het nu de tijd om in actie te komen:

Stap 1

Inzicht in uw huidige energielabel. Als erkend energie-adviseur maken we inzichtelijk wat de actuele energie-status van uw pand is. U ontvangt een officieel energielabel.

Stap 2

Een onafhankelijk advies met mogelijkheden, investeringen én besparingen. Inclusief inzicht in mogelijke subsidies. Een totaal Energieprestatieadvies dus (EPA).

Stap 3

Het maken van een keuze: voor welke opties kiest u nu, en welke opties zijn niet per se noodzakelijk, maar leveren u op termijn wel een energieneutraal kantoor of bedrijfspand op? Samen nemen we opties door voor een energieplan op maat.

Stap 4

Optioneel: Van der Hout Bouwmanagement helpt u bij het aanvragen van offertes voor de uitvoering en voert, indien gewenst, het bouwmanagement voor de aanpassing van uw kantoor, zodat deze tijdig, en dus voor 1 januari 2023, is voorzien van (minimaal) een energielabel C. Ook kunnen wij u ondersteunen bij mogelijke subsidieaanvragen.

Van der Hout

Samen uw bouwplannen optimaliseren.

Benieuwd naar ons advies voor de optimalisatie van uw ideeën voor de (ver)bouw van uw woning of de energie-optimalisatie van uw bedrijfspand?

Van der Hout maakt graag kennis met u!

06 25 00 53 69

info@houtbouwmanagement.nl

van Lennepstraat 21
2691 ZS ’s-Gravenzande